verbouwplannen

Hoe verloopt een hypotheekadvies?

Voorbereiding

Ik neem telefonisch contact met je op om de afspraak in te plannen wanneer het jou uitkomt. Je ontvangt een mail voor de afspraakbevestiging met een lijst met stukken die ik van te voren graag ontvang. Zo kan ik me goed voorbereiden op onze vrijblijvende afspraak.

 

Kennismaking

Een eerste kennismaking zonder kosten. Ik beantwoord je belangrijkste vragen en maak een ikregeljehypotheek.nl berekening wat je situatie ook is.

Inventarisatie

Voor een helder en persoonlijk advies is veel informatie nodig. Ik ben goed voorbereid omdat ik al stukken van je heb ontvangen.  Ik vraag door op je wensen en dromen, maar ook welke risico's je wel of niet wilt lopen.

Meer hulp nodig?

Ook voor een aan- of verkoopmakelaar, taxateur, notaris, bouwkundige of belastingadviseur kun je bij mij terecht. Ik help je graag. Ik kan je ook compleet ontzorgen door de onderhandelingen voor je te doen als je een huis op het oog het.  Door mijn unieke werkwijze stijgen je kansen op de woningmarkt.

Hypotheek Advies

Ik maak een persoonlijk hypotheekadvies waarin ik met name stil sta bij de betaalbaarheid van je woonlasten in verschillende live-events .

Hypotheek offertes

Als je het plan ziet zitten en we alle keuzes hebben gemaakt vraag ik de bijbehorende hypotheekofferte aan en nemen we die samen door.

Nazorg

Ik zorg er voor dat alles op tijd bij de notaris is zodat alles netjes afgehandeld kan worden. Heb je daarna nog vragen? Laat het me weten.